Läget i Alanya

Angående oroligheterna i Alanya

Nu är lugnet tillbaks i staden efter de oroligheter som var runt den demonstration som genomfördes.

Vi tror och hoppas att besökare och boende i Alanya känner att det är lugnt och tryggt att vara där. För så känner vi på Alanyafastigheter.

Continue reading

Het sommar i Alanya

Sommaren har verkligen varit varm och temperaturen på fastighetsmarknaden har följt efter. Flera kunder har besökt oss under sommaren och det finns fina lägenheter att finna till bra priser. Även om efterfrågan är stor, är tillgången bra på fina objekt.

Ramazan är nere i Alanya och jobbar för fullt. För er som vill boka en visning, tveka inte att höra av er.

Daisy 5

Continue reading

Mässa Göteborg 21-22 Mars

Bo utomlands mässa Göteborg

Då närmar det sig mässa i Göteborg igen. Som vanligt har vi en monter där ni är mycket välkomna att besöka oss. Vi kan berätta mer om vårt erbjudande All Inclusive.

Nu har det aldrig blivit lättare att köpa en lägenhet. I vårt projekt River Star erbjuder vi lägenheter där allt ingår i priset. Du behöver inte tänka på något.

Vi erbjuder:

  • Lagfart
  • Vitvaror
  • Möbler
  • Visningsresa

Köper du en lägenhet i River Star före 1/8 2015 så gäller erbjudandet. Utöver detta så har vi väldigt bra priser på lägenheterna. De finns i alla storlekar och har ett fantastiskt läge.

River Star, Kestel Alanya Vid floden Dim, endast 500 meter från havet, ligger detta område som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Hela stranden längs floden är upprustad och du har en fin 3 minuters promenadväg från River Star ner till stranden. Vi har lägenheter i alla storlekar, allt från mindre 1+1 till penthouse 5+1 lägenheter. Vi erbjuder visningslägenheter i …

Läs mer.

Varmt välkomna.

 

 

 

Continue reading

SAS nya linjer från Göteborg till Alanya

Direktflyg från Göteborg till Alanya. När SAS presenterar sina nya linjer handlar mycket om att locka semesterfirarna.

SAS öppnar nio nya linjer i samband med att sommartrafikprogrammet träder i kraft den 29 mars 2015. Och för att möta konkurrensen från lågprisbolag som Ryanair och Norwegian, handlar mycket av nyheterna om destinationer som lockar semesterresenärer snarare än affärsresenärer.

Läs mer om detta >>>

Continue reading

Billigt att turista i Turkiet

Turkiet billigare än många länder

Visste ni att det dyraste landet att resa och turista i runt Medelhavet är Italien. Jämför du Italien och Turkiet så är det 22% priskskillnad mellan länderna.

Billigast runt Medelhavet är Montenegro.

http://news.yenialanya.com/tourism/a-vacation-in-turkey-is-22-percent-cheaper-h802.html

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Continue reading

Nu är det läge att köpa i Turkiet – Aftonbladet

Här är ett utdrag ur dagens Aftonbladet.

En stark svensk krona, prisras på hus och lägenheter och låga räntor i Sverige – läget att köpa hus utomlands har sällan eller aldrig varit bättre.

– Den svaga ekonomin ute i Europa de senaste åren har gjort att huspriserna och levnadskostnaderna sjunkit i många länder vilket i sin tur lett till att fler svenskar fått råd eller sett möjligheterna till smarta bostads­investeringar, säger Robin Suwe, affärs­områdesansvarig för bostäder på marknadsplatsen Blocket.

Ökat med fem procent

Jämfört med i fjol har trafiken för utlands­bostäder på Blocket ökat med fem procent, och Robin Suwe tror att det är en trend som kommer att öka framöver.

– I synnerhet då vi har stora pensionsavgångar framför oss. Sedan har vi även snöbollseffekten, desto fler som vågar testa och rekommenderar det för sina vänner desto större blir intresset.

I flera länder, till exempel Spanien, har svenskbyar växt sig starka på Solkusten och fler är på väg. I Turkiet ser Mahmutlar utanför Alanya ut att gå samma väg.

– Vi är ett folk som generellt sett gärna söker oss till var­andra när vi bosätter oss utomlands.

Mat och hälsa

Men vad är de då som lockar? Sol och värme förstås. Golf och kultur likaså.

– En annan parallell drivkraft är svenskarnas växande intresse för mat och hälsa. Varmare länder har ett större utbud av färsk frukt och grönsaker, säger Robin Suwe.

Continue reading

© 2021 Alanyafastigheter.se lägenheter Alanya till salu. Alanyafastigheter.se 2014 All Rights Reserved